Derde officiële wedstrijd in Ajax 1: Voor mij is het weer lekker

Derde officiële wedstrijd in Ajax 1: "Voor mij is het weer lekker"

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 21:14di 25-09-2018 om 21:14

Kostas Lamprou staat voor zijn derde officiële wedstrijd in het shirt van Ajax. De Griekse doelman mag woensdag minuten maken in het bekerduel met de amateurs van Te Werve.

"Voor mij is het weer lekker dat ik een wedstrijdje mag keepen", vertelt Lamprou aan Ajax TV. "De laatste keer was vriendschappelijk tegen FC Utrecht, maar die werd na twintig minuten afgelast. Het is het mooiste dat er is als je op het veld mag staan. Ik ben blij dat ik mag keepen."

Vaak is het zo dat reservekeepers de bekerduels mogen keepen, maar dat is steeds minder vaak een zekerheid. Lamprou: "Als ik een dag of twee dagen van tevoren hoor dat ik mag spelen, is dat genoeg. Ik hoef niet te weten dat ik alles mag keepen. In dat opzicht vind ik het prima. Zoveel mogelijk wedstrijden spelen zou fijn zijn."

Lamprou ziet het duel met Te Werve niet als dé manier om zich te revancheren na de 3-0 tegen PSV van zondag. "We hebben niets gezegd over revanche. Met alle respect, we moeten gewoon winnen. Niet alleen omdat het een amateurclub, maar Ajax wil alles winnen. Als het geen beker was wil je ook winnen. Dat creëert een goed gevoel."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws