'Mourinho en Pogba hebben ruzie met elkaar na probleem met WiFi'

'Mourinho en Pogba hebben ruzie met elkaar na probleem met WiFi'

27-09-2018 07:56
20

Diverse Engelse boulevardmedia speculeren volop over de situatie tussen Paul Pogba en José Mourinho. The Daily Mirror schrijft dat Mourinho in januari al van de Fransman af wil.

Volgens de Engelse krant hoopt Mourinho Pogba in januari van de hand te doen en wil hij dat het bestuur van Manchester United achter hem staat. De club staat echter voor een dilemma. United kan volgend jaar zomer waarschijnlijk het meeste geld krijgen voor Pogba, maar Mourinho wil daar niet op wachten en hoopt op een winterse deal. United-voorzitter Ed Woodward legde vorig jaar zomer ruim honderd miljoen euro voor de middenvelder neer.

Het zit al een tijdje niet lekker tussen Mourinho en Pogba, maar de bom lijkt woensdag echt te zijn gebarsten. Een dag na de bekeruitschakeling tegen Derby County, meldde Pogba zich op de training. Mourinho weigerde hem een hand te geven, waarna de Fransman vol ongeloof naar zijn manager keek.

Het Engelse The Sun claimt te weten waarom het nu écht goed mis is tussen de twee: een Instagram-post. Pogba zat tijdens het bekerduel met Derby County op de tribune en nam daar lachend een video op samen met Andreas Perreira. De video kwam na de wedstrijd online, maar had eerder geplaatst moeten worden. Door een probleem met de WiFi gebeurde dat niet. Mourinho kreeg daardoor de indruk dat de bekeruitschakeling Pogba koud liet.