'Laatste uren Mourinho mogelijk geslagen: spelers en staf bespreken ontslag'

'Laatste uren Mourinho mogelijk geslagen: spelers en staf bespreken ontslag'

30-09-2018 11:15
63

De laatste uren van José Mourinho bij Manchester United hebben mogelijk geslagen. Volgens boulevardkrant The Daily Mail is het niet uitgesloten dat de Portugese manager binnen enkele dagen zijn ontslag krijgt. 

Zaterdag stelde United wederom teleur in de Premier League. Op bezoek bij West Ham United werd er met 3-1 verloren door het peperdure elftal van Mourinho. De achterstand op koploper Manchester City bedraagt na zeven speelrondes al negen punten. 

Wedden

Meer odds

De crisis op Old Trafford wordt steeds groter. Eerder deze week werd United door Derby County uit de League Cup geknikkerd; al langere tijd is er sprake van commotie rond spelers als Paul Pogba en Alexis Sánchez, die ongelukkig lijken te zijn in Manchester en naar verluidt een zeer slechte verstandhouding hebben met Mourinho.

The Daily Mail claimt zondag dat de trainer mogelijk binnen enkele dagen zijn congé krijgt. Het ontslag van Mourinho zou na de nederlaag bij West Ham 'openlijk besproken zijn' door spelers en staf. Mocht Mourinho inderdaad vertrekken, dan is Zinedine Zidane volgens Spaanse en Engelse media de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen bij The Red Devils. 

Lees ook: Crisis Man Utd groter en groter: zwalkend elftal van Mourinho verliest in Londen