De Vrij trekt conclusie na Champions League-week: Ajax en PSV erg sterk

De Vrij trekt conclusie na Champions League-week: "Ajax en PSV erg sterk"

04-10-2018 10:59
68

Door overwinningen op Tottenham Hotspur en PSV ziet het er voor Internazionale goed uit in groep B van de Champions League. Stefan de Vrij is blij met de drie punten tegen de Eindhovenaren.

"Deze is heel lekker", aldus een blije De Vrij tegen Ziggo Sport. "Om na twee wedstrijden op zes punten te staan, met twee wedstrijden tegen Barcelona op komst, dat is lekker. Veel familieleden en vrienden konden er bij zijn, dus dat was ook een mooie bijkomstigheid."

"We hebben een belangrijke stap gezet", vertelde De Vrij voor de camera van Veronica. "Het is leuk om terug in Nederland te zijn, het is extra leuk om te winnen. PSV kreeg kansen en heeft ook een uitstekend team, het is een lastige tegenstander. Wij kregen echter de meeste mogelijkheden, over de hele wedstrijd bekeken wonnen wij verdiend."

De Inter-verdediger is onder de indruk van het spel van de Nederlandse clubs in de Champions League. "Ajax en PSV zijn erg sterk. Het is fantastisch wat Ajax tegen Bayern München liet zien, ze hadden kunnen winnen."