'Real-doelwit' Hazard stellig: 'Ja, ik ben de beste van de wereld'

'Real-doelwit' Hazard stellig: 'Ja, ik ben de beste van de wereld'

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 20:50do 11-10-2018 om 20:50

Eden Hazard is wervelend aan het nieuwe seizoen begonnen bij Chelsea. De 27-jarige Belg vindt zich daardoor weer terug op het verlanglijstje van Real Madrid. Hoewel hij op zoek is naar de ultieme erkenning, sluit hij een januari-transfer uit.

Hazard voedde deze week nog de geruchten over een transfer naar de Koninklijke. Real zal echter in ieder geval tot komende zomer geduld moeten hebben. Gevraagd of hij mogelijk in januari vertrekt bij Chelsea, is de aanvaller duidelijk. "Nee", zegt hij tegen Sky Sports.

Ook op de vraag of hij zichzelf momenteel als de beste speler ter wereld ziet, is Hazard duidelijk: "Ja". Vervolgens kwam de vraag of de Rode Duivel dan niet naar La Liga moet verkassen om de Gouden Bal te kunnen winnen, aangezien de laatste tien winnaars (telkens Cristiano Ronaldo of Lionel Messi) voor Barcelona of Real Madrid actief waren. "Dat is waarom ik misschien wil gaan, ja."

Hazard verkeert in grootse vorm met zeven goals in de laatste zes Premier League-duels, maar hij denkt dat hij nog beter kan. "Natuurlijk kan ik beter worden. Ik kan vaker scoren en meer assists geven. Het team helpt me daar goed bij", besluit de aanvaller, die het dinsdag met België opneemt tegen Oranje.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws