Boze Bulthuis haalt uit naar ploeggenoten: Het is gewoon schandalig

Boze Bulthuis haalt uit naar ploeggenoten: "Het is gewoon schandalig"

04-11-2018 15:40
5

Dave Bulthuis heeft geen goed woord over voor de prestatie van sc Heerenveen tegen FC Emmen. In het Abe Lenstra Stadion gaven de Friezen een 1-0 voorsprong uit handen, tot ergernis van de verdediger.

"Ik zit nu nog in de emotionele fase, maar we hebben nog zoveel te leren op het vlak van negentig minuten gas geven", reageert Bulthuis bij FOX Sports na het 1-1 gelijkspel. "Na die 1-0 denken we weer van: we gaan achterover leunen. En dan wordt er weer op vijftig procent gevoetbald."

"Er zijn jongens die de stap naar het buitenland willen maken, maar daar wordt veel meer gevraagd dan alleen maar 45 minuten gas geven. Deze wedstrijd moet je gewoon over de streep trekken", foetert Bulthuis, die zich stoort aan alle gemiste kansen. "Het is gewoon schandalig."

"In plaats van dat we op jacht willen gaan naar die 2-0 en de wedstrijd willen beslissen... Ik vind niet dat die mentaliteit in de groep zit en ik vind dat we die maar er gewoon moeten instampen", aldus de 28-jarige verdediger, die met Heerenveen op de negende plek staat in de Eredivisie.