Koeman reageert op Mundo Deportivo: 'Niemand weet het met De Ligt en De Jong'

Koeman reageert op Mundo Deportivo: 'Niemand weet het met De Ligt en De Jong'

Gepubliceerd: donderdag 15 november 2018 om 15:32do 15-11-2018 om 15:32

Ronald Koeman is benieuwd naar de vervolgstap van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, maar wil er niet te veel over kwijt. De verdediger (19) en middenvelder (21) van Ajax en het Nederlands elftal worden gevolgd door half Europa.

El Mundo Deportivo maakt er bijna een sport van: bijna twintig keer sierden Frenkie de Jong en/of Matthijs de Ligt de voorpagina. Donderdag dook de Spaanse sportkrant óók op bij de persconferentie van het Nederlands elftal in Zeist. Uiteraard werd Koeman gevraagd hoe hij aankijkt tegen De Ligt en De Jong. "Ik denk dat jullie die vraag wel begrepen hebben, hè. Maar ik ga me er niet aan branden", zei Koeman, waarmee hij het journaille in de zaal aan het lachen kreeg.

In het Spaans liet de bondscoach weten: "Niemand weet wat er gaat gebeuren met De Ligt en De Jong. Ik praat niet graag over individuele spelers en hun toekomst, omdat we met Oranje in voorbereiding zijn op een wedstrijd (Frankrijk in de Nations League, red.). Maar het zijn geweldige spelers. De toekomst is van hen. We zullen zien wat er met ze gaat gebeuren."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws