'Chelsea slaat grote slag: Kanté tekent bij en ontvangt monstersalaris'

'Chelsea slaat grote slag: Kanté tekent bij en ontvangt monstersalaris'

20-11-2018 23:43
16

N'Golo Kanté staat volgens Britse media op het punt om een nieuw, lucratief contract te ondertekenen bij Chelsea. De Franse controleur lijkt een salarisverdubbeling tegemoet te kunnen zien.

De 27-jarige middenvelder kwam in 2016 over van Leicester City en tekende toen tot de zomer van 2021. Inmiddels heeft Kanté de aandacht van FC Barcelona en Paris Saint-Germain getrokken, waardoor Chelsea zich genoodzaakt voelt om zijn verbintenis open te breken. Volgens Sky Sports en The Telegraph wordt het weeksalaris van de controleur van 168 duizend euro naar liefst 336 duizend euro getild.

Wanneer Kanté zijn handtekening zet onder het nieuwe contractvoorstel, zal hij volgens The Telegraph tot medio 2023 aan The Blues verbonden zijn. De vorige contractbesprekingen tussen Kanté en Chelsea werden onlangs aangehaald door Football Leaks. De controleur zou het aanbod hebben gekregen om zijn loon via een BV in het belastingparadijs Jersey in ontvangst te nemen. Kanté zag echter geen heil in deze constructie, omdat hij liever een 'normaal' salaris wilde.