'Dembélé bijzonder hardleers: Fransman verslaapt zich en mist training Barcelona'

'Dembélé bijzonder hardleers: Fransman verslaapt zich en mist training Barcelona'

Gepubliceerd: zondag 9 december 2018 om 15:15zo 09-12-2018 om 15:15

Ousmane Dembélé blijkt bijzonder hardleers. De 21-jarige Fransman verscheen daags na de overtuigende 4-0 zege op Espanyol bijna twee uur te laat op de training van FC Barcelona, meldt RAC 1.

De ochtendtraining van de Spaanse kampioen stond voor 11.00 uur op het programma, maar Dembélé was in geen velden of wegen te bekennen. Pas rond 13.00 uur meldde de aanvaller zich op het trainingscomplex van de club. Dembélé bood zijn verontschuldigingen aan in de kleedkamer en verklaarde dat het een vergissing was. RAC 1 meent echter te weten dat hij in slaap was gevallen.

Het is niet voor het eerst dat Dembélé te laat is bij Barça. Zo was hij op 8 november onbereikbaar, ondanks herhaaldelijke pogingen van de club om hem te pakken te krijgen. Dembélé verklaarde later dat hij buikgriep had. Die verklaring bleek afdoende, want een straf van de Catalanen bleef uit. Ook op de levensstijl van de Franse international was desondanks al meermaals kritiek.

Dembélé was zaterdagavond tegen Espanyol nog uitstekend op dreef. Op aangeven van uitblinker Lionel Messi tekende hij voor het tweede doelpunt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws