Verheugd Feyenoord bereikt akkoord met 'toekomstige vaste waarde': deal tot 2023

Verheugd Feyenoord bereikt akkoord met 'toekomstige vaste waarde': deal tot 2023

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 13:52wo 12-12-2018 om 13:52

Laatste update: woensdag 12 december 2018 om 13:56wo 12-12-2018 om 13:56

Feyenoord heeft met Wouter Burger een principe-akkoord bereikt over een contract tot medio 2023. Dat meldt de Rotterdamse club woensdagmiddag via de officiële kanalen. 

De zeventienjarige Burger staat bij Feyenoord te boek als één van de grootste talenten van de nieuwe lichting van jeugdcomplex Varkenoord. In augustus maakte de middenvelder zijn officiële debuut in het eerste elftal. Hij maakte minuten in de voorronde van de Europa League, tegen AS Trencin. 

Feyenoord meldt dat Burger 'begin volgend jaar' zijn handtekening zet onder zijn nieuwe contract. De huidige verbintenis van de jeugdinternational loopt medio 2020 af. 

"Ik ging het huidige seizoen in als speler van Jong Feyenoord en kreeg op een gegeven moment te horen dat ik bij de eerste selectie mocht blijven, waardoor ik hier nu elke dag verder kan werken aan mijn ontwikkeling", reageert de tiener.

"Dat het seizoen voor mij tot nu toe zo gelopen is, zie ik als een geweldig begin. Feyenoord heeft mooie plannen met mij en heeft het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat geeft een heerlijk gevoel in aanloop naar de volgende stappen die ik moet gaat maken."

Van Geel
Technisch directeur Martin van Geel is enthousiast over het principe-akkoord met Burger. "We zijn blij met het vertrouwen dat speler en club over en weer in elkaar hebben uitgesproken. We zijn er echt van overtuigd dat Wouter met zijn kwaliteit en instelling kan uitgroeien tot een vaste waarde in Feyenoord 1."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws