Lovende Ajax-recensie in Spanje van Sneijder: 'Voor Tagliafico moet je uitkijken'

Lovende Ajax-recensie in Spanje van Sneijder: 'Voor Tagliafico moet je uitkijken'

29-12-2018 09:09
101

Wesley Sneijder kijkt uit naar de Champions League-confrontatie tussen zijn oude clubs Ajax en Real Madrid. Volgens de recordinternational van Oranje maakt Ajax wel degelijk een kans tegen de regerend bekerhouder.

De Koninklijke kon na vier van de vijf voorbije edities de cup met de grote oren omhooghouden, maar Sneijder twijfelt of dat dit seizoen opnieuw gaat gebeuren. "Dit is voor Ajax de beste gelegenheid om Real Madrid tegen te komen. Zij zijn duidelijk niet meer zo sterk als in de voorgaande jaren", laat hij weten aan Marca.

Wedden

Meer odds

Real Madrid is volgens Sneijder de favoriet in het tweeluik, maar heeft de 'pech' dat het begint met een uitwedstrijd in Amsterdam. "Als Ajax daar een resultaat kan neerzetten... We hebben al vaker gezien dat Real Madrid er moeite mee heeft wanneer ze het spel moeten maken."

Sneijder kijkt graag naar Ajax. "De Jong en De Ligt zijn de meest bekende spelers, maar Ziyech en Tadic zijn ook in uitstekende vorm. Ik ben bovendien fan van Tagliafico, die rent net zo vaak langs de lijn als Marcelo. Daar moet je voor uitkijken. En ze hebben ervaring met Blind en Huntelaar. Het zijn geen wereldsterren die daar rondlopen, maar wel uitstekende voetballers."

Ajax speelt op 13 februari thuis tegen Real Madrid en werkt op 5 maart de return in het Estadio Santiago Bernabeu af. Beide wedstrijden beginnen om 21.00 uur.