'Update: Vitesse grijpt naast Georgiër: international vertrekt naar Samara'

'Update: Vitesse grijpt naast Georgiër: international vertrekt naar Samara'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 11:20wo 09-01-2019 om 11:20

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 11:23wo 09-01-2019 om 11:23

Vitesse hoopt zich maandag te versterken met Jano Ananidze. De Georgische middenvelder (26) staat op het punt over te komen van Spartak Moskou.

Marc van Hintum, technisch directeur van Vitesse, is al even bezig met de komst van Ananidze. Het duurt langer dan verwacht. "We hebben inderdaad wat kleine problemen op te lossen, het kost wel wat moeite om een non-EU-speler binnen te halen. Maar Leonid Slutsky kent hem goed en wil hem graag naar Arnhem halen", laat Van Hintum weten aan Omroep Gelderland.

Vitesse is van plan om Ananidze tot het einde van het seizoen te huren van Spartak Moskou. De veertigvoudig international van Georgië komt niet aan spelen toe in Rusland. Dit seizoen staat de teller op drie invalbeurten met een totale speeltijd van 43 minuten. Ananidze kan als schaduwspits uit de voeten, maar is voorin ook inzetbaar vanaf de linker- en de rechterkant.

Update 11:20 uur: Vitesse grijpt naast de gewilde versterking Ananidze. Dat heeft Spartak Moskou volgens De Gelderlander aan de Arnhemmers gemeld. De Georgiër wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan de Russische club Samara. Vitesse is al lange tijd op zoek naar een creatieve middenvelder na het vertrek van Thomas Bruns en het lange blessureleed van Charly Musonda.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws