Update: 'Transfer naar Ajax van de baan: directeur kondigt vertrek Lainez aan'

Update: 'Transfer naar Ajax van de baan: directeur kondigt vertrek Lainez aan'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 22:30do 10-01-2019 om 22:30

Laatste update: donderdag 10 januari 2019 om 22:31do 10-01-2019 om 22:31

Diego Lainez lijkt zijn loopbaan voort te gaan zetten bij Real Betis. Volgens ESPN verwacht de Spaanse club Lainez dit weekend op het vliegveld van Sevilla te kunnen ontvangen, waardoor Ajax achter het net zou vissen.

Volgens ESPN heeft Diego Lainez ervoor gekozen om zijn loopbaan bij Real Betis te vervolgen. De Mexicaanse vleugelaanvaller van Club América wordt al lange tijd door Ajax begeerd, maar een journalist beweert dat Betis Lainez dit weekend al in Spanje verwacht. Toch vrezen de Spanjaarden nog voor een verbeterd bod van Ajax, waardoor de strijd om Lainez weer zou kunnen losbarsten.

Donderdag maakte De Telegraaf al bekend dat een bod van Ajax op de achttienjarige Lainez is geaccepteerd. De Amsterdammers geven aan dat ze hopen dat de aanvaller voor Ajax kiest en daarmee voor 'de ideale springplank naar de Europese top'. De speler moet er zelf wel nog uitkomen met een club en lijkt nu dus voor het Spaanse Betis te hebben gekozen. 

Update 22.30 uur: Diego Lainez zou definitief de overstap maken naar Real Betis. Volgens Televisa Deportes heeft Club América-directeur Santiago Banos de overstap van de achttienjarige vleugelaanvaller naar Spanje bevestigd. Dat is een forse tegenvaller voor Ajax. Ook de Amsterdammers waren lange tijd dicht bij de komst van Lainez, zo schreef onder meer De Telegraaf

De onderhandelingen tussen Real Betis en Club América zouden inmiddels zijn afgerond. Lainez vliegt donderdag nog naar Sevilla om zijn handtekening te zetten. Andrés Guardado speelde een belangrijke rol in zijn keuze voor de Spanjaarden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws