Vitesse-debutant zit huilend in de kleedkamer: Had meteen de held kunnen zijn

Vitesse-debutant zit huilend in de kleedkamer: "Had meteen de held kunnen zijn"

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 23:52vr 18-01-2019 om 23:52

Vitesse-aanvaller Richonell Margaret beleefde een op het eerste gezicht feestelijke vrijdagavond: de achttienjarige aanvaller mocht tegen Excelsior zijn eerste wedstrijd in het betaald voetbal spelen. De debutant zat na afloop van de 3-2 overwinning echter helemaal stuk, onthulde trainer Leonid Slutsky na afloop.

Margaret kreeg direct twee fraaie mogelijkheden om zijn debuut met een doelpunt te bekronen. Hij stuitte echter eerst op doelman Alessandro Damen en liet even later na om een voorzet van Roy Beerens in het lege doel te glijden. "Hij zit nu in de kleedkamer te huilen", liet een glimlachende Slutsky direct na afloop weten aan FOX Sports. "Hij had meteen de held kunnen zijn, maar voor mij is hij bijna de held, want hij speelde erg goed", sprak de Rus bemoedigende woorden.

Slutsky heeft dan ook alle vertrouwen in Margaret, die na het winterse trainingskamp een driejarig contract mocht ondertekenen. "Hij heeft in de voorbereiding al een hoog niveau gehaald. Tijdens de oefenwedstrijden liet hij zien dat hij er klaar voor is."

De kans is groot dat Margaret tijdens het bekerduel met AZ van dinsdagavond weer aan de bak mag. Vitesse wordt bij het begin van de tweede seizoenshelft getroffen door een grote blessuregolf en heeft vooral in offensief opzicht problemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie gaat doorbekeren na AZ-Vitesse?

AZ
59%
Vitesse
41%
(2092 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws