Update: Aston Villa neemt niet Fer, maar ploeggenoot over van Swansea City

Update: Aston Villa neemt niet Fer, maar ploeggenoot over van Swansea City

Gepubliceerd: vrijdag 1 februari 2019 om 00:55vr 01-02-2019 om 00:55

Laatste update: vrijdag 1 februari 2019 om 00:58vr 01-02-2019 om 00:58

Leroy Fer gaat zijn carrière niet in Frankrijk voortzetten, maar in Engeland. De 29-jarige controleur leek Swansea City in te ruilen voor het Franse Lille, maar gaat volgens Voetbal International bij Aston Villa aan de slag.

Volgens berichten uit Frankrijk was Fer al afgereisd naar Lille, waar hij de opvolger van Thiago Mendes zou moeten worden. De 26-jarige controleur uit Brazilië wordt nadrukkelijk gelinkt aan Paris Saint-Germain. Volgens VI is Aston Villa de Fransen echter te slim af geweest. De elfvoudig Oranje-international gaat naar verwachting donderdagavond, vlak voor het sluiten van de markt, een meerjarig contract ondertekenen op Villa Park.

Voor Fer betekent dit een stap van de nummer 11 naar de nummer 10 van het Championship. Het jeugdproduct van Feyenoord verruilde FC Twente in 2013 voor Norwich City. Later kwam hij uit voor Queens Park Rangers en Swansea City.

Update 0.55: Volgens de BBC is de overstap van Leroy Fer naar Aston Villa afgeketst. Opvallend genoeg heeft de Championship-club op de valreep wél een speler van Swansea City aangetrokken: Tom Carroll maakt het seizoen af op Villa Park. Fer lijkt nergens heen te gaan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws