Hofland verrast Fortuna-fans met tweet: 'Jammer dat ze het mij niet gunnen'

Hofland verrast Fortuna-fans met tweet: 'Jammer dat ze het mij niet gunnen'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 18:55ma 11-02-2019 om 18:55

Kevin Hofland baarde zondag na de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen Excelsior opzien met een opmerkelijke tweet. Volgens de assistent-trainer heeft het echter niets met de Limburgse club te maken.

'1 Team ben je met elkaar in goede en slechte tijden. Jammer dat er mensen zijn die het mij of een ander niet gunnen en alleen aan zichzelf denken', liet Hofland onder meer weten. De oud-verdediger stelt tegenover de Limburger dat het een privézaak betreft en 'externe personen buiten de club'. "Dit heeft niets met Fortuna te maken. Of mensen binnen Fortuna", benadrukt hij.

Hofland wil verder niets loslaten over zijn opmerkelijke tweet. Wel zegt hij de tweet bewust naar buiten te hebben gebracht. "Volgens mij is een tweet altijd bewust. Maar als ik iets twitter over een mooie overwinning hoor je er niemand over en nu wel." Met name Fortuna-fans vroegen zich volop af waar Hofland op doelde, waarna hij het bericht verwijderde.

Onlangs trok Fortuna-eigenaar Isitan Gün al de aandacht op Twitter. Hij noemde het VAR-systeem 'een zwarte komedie', nadat enkele arbitrale beslissingen in het nadeel van de Limburgers waren uitgevallen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws