'Ajax heeft meer individuele klasse en is voetballend beter dan PSV'

'Ajax heeft meer individuele klasse en is voetballend beter dan PSV'

27-02-2019 10:00
81

Michel Vlap verwacht dat Ajax aan het eind van het seizoen met de kampioensschaal staat. De middenvelder van sc Heerenveen speelde al tegen beide teams, maar vond de club uit de hoofdstad de beste indruk maken.

"Ajax, absoluut", is Vlap helder in de pocast van De Derde Helft, die sinds maandag te beluisteren is. "Ajax heeft meer individuele klasse en is voetballend beter. PSV heeft een aantal spelers die ik gewoon echt heel goed vind. Ik denk dat Ajax op heel veel posities gewoon heel sterk is."

Wedden

Meer odds

Met Heerenveen slaagde Vlap er overigens wel tegen beide teams in een resultaat te boeken. In de Johan Cruijff Arena werd het in januari 4-4, een maand later hielden de Friezen koploper PSV op 2-2. "Ik denk dat Ajax straks het meest constant is, dus ik denk dat die dat Ajax kampioen wordt."

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister hier op Spotify
Beluister op Soundcloud

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!

In De Derde Helft-podcast delen Titus, cultheld Koen 'Snijboon' en de broers Gijs en Tim hun eigen kijk op de Eredivisie en Champions League. Heel serieus nemen ze zichzelf niet. Met hun snelle rubriekjes, slappe grappen en krankzinnige feiten brengen ze de romantiek van de vaderlandse voetbalcompetitie naar je oorschelp. Borrelpraat deluxe. Luister nu de nieuwste aflevering!