Neres: 'Denk niet dat ik nu hier was als ik naar China was gegaan'

Neres: 'Denk niet dat ik nu hier was als ik naar China was gegaan'

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 22:28ma 18-03-2019 om 22:28

David Neres meldde zich maandag voor het eerst bij de nationale ploeg van Brazilië, waar hij Vinicus jr. van Real Madrid vervangt. Een paar maanden geleden kon de Ajacied naar China verkassen. Als die transfer was doorgegaan, had Neres niet meer op een oproep van de Braziliaanse bond gerekend.

"Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik hier nu was als ik naar China was gegaan", vertelt Neres op een persconferentie, geciteerd door Maisfutebol. "Ik hoefde niet lang na te denken toen ik de oproep kreeg. Natuurlijk hoopte ik altijd al dat ik opgeroepen zou worden, zeker toen ik meer begon te spelen bij Ajax. Het was nooit iets waar ik veel aandacht aan besteedde. Ik focuste me op Ajax en wilde er gewoon klaar voor zijn als ik me mij Brazilië mocht melden."

Ajax zit nog in de kwartfinales van de Champions League na het uitschakelen van Real Madrid. "De Champions League heeft Ajax beter op de kaart gezet", zegt Neres. "Zeker nadat we Real Madrid hebben uitgeschakeld."

Nu moet er afgerekend worden met Juventus. "We spelen al voor een langere tijd goed. Laten we opnieuw voor een wonder zorgen. We moeten net zo spelen als tegen Bayern München, Benfica en Real Madrid. Juventus is een geweldig team. We moeten spelen zoals we kunnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws