'Ik vind dat ze er alles aan moeten doen om Ziyech naast Tadic te behouden'

'Ik vind dat ze er alles aan moeten doen om Ziyech naast Tadic te behouden'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 10:30wo 20-03-2019 om 10:30

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 12:38wo 20-03-2019 om 12:38

Leo Driessen vindt dat Ajax er alles aan moet doen om Hakim Ziyech te behouden. Dat stelt de commentator van FOX Sports in het televisieprogramma Voetbalpraat.

Driessen weet dat Ziyech maar wat graag naar een topclub wil. "Hij heeft een brandende ambitie", aldus Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Ik zou er als Ajax alles aan doen om, naast Tadic, Ziyech te behouden. Het is altijd goedkoper om zo iemand te behouden dan dat je zo’n type terug moet halen."

De Marokkaanse middenvelder is van grote waarde voor Ajax. Toch is Driessen niet louter lovend over de 26-jarige Ajacied. "Hij heeft ook een enorme foutenlast in zijn spel. Maar bij Ajax wordt dat geaccepteerd. De vraag is: nemen absolute topclubs ook de dingen mee waar hij niet goed in is?"

Hans Kraay jr. sluit zich aan bij Driessen. De gemaakte fouten zijn volgens hem meer dan logisch. "Als je zoveel ballen vooruit speelt met risico, maar ook mensen voor de keeper zet, accepteer dan ook dat daar veel foute passes tussen zitten", vindt Kraay. 

Poll

Moet Ajax er alles aan doen om Ziyech in Amsterdam te houden?

(3654 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws