Van Hanegem: Dat verbaast mij altijd, waarom kan het dan wél bij andere clubs?

Van Hanegem: "Dat verbaast mij altijd, waarom kan het dan wél bij andere clubs?"

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2019 om 13:23zo 24-03-2019 om 13:23

Willem van Hanegem vindt het zonde dat Jean-Paul Boëtius nooit écht is doorgebroken bij Feyenoord. Het valt het clubicoon sowieso op dat in Rotterdam-Zuid regelmatig niet het maximale uit jonge spelers wordt gehaald. 

Van Hanegem en Boëtius waren zondagochtend beiden te gast bij talkshow De Tafel van Kees op FOX Sports. "Boëtius is een speler waar je graag naar kijkt. Dan is het toch zonde als jouw club een aantal van dat soort spelers heeft die nooit echt tot bloei komen? Dat verbaast mij altijd, waarom kan het dan wel bij andere clubs?", aldus De Kromme

"Andere jonge gasten functioneren bij andere clubs wél. Houden ze bij Feyenoord niet van spelers die plezier hebben in wat ze doen? Natuurlijk kan je niet alles doen en laten wat je wil. Maar wat maakt het uit of je oorbellen in hebt of niet?"

"Toen wij Boëtius in zijn allereerste wedstrijd zagen tegen Ajax, dat was toch geweldig? Alleen: laat hem zijn gang gaan en zich ontplooien. Af en toe zeg je wat tegen hem, maar laat 'm zichzelf ontwikkelen. Jij moet dat als trainer niet proberen te doen. Voetballers moeten het elkaar leren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws