Van Stee 'was het zat' en dreigde met opstappen: De lat moet vele malen hoger

Van Stee 'was het zat' en dreigde met opstappen: "De lat moet vele malen hoger"

Gepubliceerd: maandag 25 maart 2019 om 18:49ma 25-03-2019 om 18:49

Henk van Stee heeft serieus overwogen om per 1 januari op te stappen als technisch manager van Sparta. De oud-trainer van onder meer AZ en De Graafschap had meerdere 'meningsverschillen' met collega's op Het Kasteel, vertelt hij maandag bij FC Rijnmond.

Van Stee wilde stappen zetten met Sparta, maar merkte weerstand bij mensen om zich heen. "We hadden een paar meningsverschillen over zaken waarvan ik denk: dit moet je doen om een vervolg te maken binnen de club", vertelt hij bij de RTV Rijnmond-talkshow. Van Stee wijst erop dat Sparta acht van de voorbije tien jaar in de Keuken Kampioen Divisie heeft doorgebracht. "Als je doorgaat in dezelfde situatie, blijf je daarin hangen. Dus je moet iets creëren om iets te doorbreken. De lat moet vele malen hoger."

De 57-jarige Rotterdamer 'wilde niet meer pappen en nathouden' en 'was het zat', vertelt hij maandagavond. "Ik wil vooruit, stappen maken", aldus de technisch manager. "Het moet professioneler, ik wil dingen doorbreken. Je kunt op dezelfde voet doorgaan of dingen veranderen. En dat laatste betekent dat je dingen moet doen die mensen niet prettig vinden."

Lees ook: Oorlogstaal Van Stee bij Sparta: "En dat heb ik ze laten weten ook"

Poll

Zien we Sparta volgend seizoen terug in de Eredivisie?

(637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws