'Manchester United heeft serieuze renovatieplannen: vijf man op het lijstje'

'Manchester United heeft serieuze renovatieplannen: vijf man op het lijstje'

29-03-2019 20:42
43

Manchester United en manager Ole Gunnar Solskjaer hebben grootste plannen voor het nieuwe seizoen, bericht The Independent. Volgens de Britse kwaliteitskrant prijken Jadon Sancho en Raphaël Varane bovenaan het goedgevulde transferlijstje van The Red Devils.

Zowel de vleugelaanvaller van Borussia Dortmund als de centrale verdediger van Real Madrid heeft nog een contract tot medio 2022. Wanneer Manchester United daadwerkelijk één van de twee wil benaderen, zal het het eigen transferrecord (105 miljoen voor Paul Pogba) moeten breken, verwacht The Independent.

Volgens de Britse krant staan er nóg drie namen op het lijstje. FC Barcelona-verdediger Samuel Umtiti geldt als alternatief voor wanneer zijn landgenoot Varane niet haalbaar blijkt. Crystal Palace-back Aaron Wan-Bissaka en Chelsea-buitenspeler Callum Hudson-Odoi lijken eveneens op de radar van Manchester United te staan. Gareth Bale en Philippe Coutinho worden al langere tijd aan The Mancunians gelinkt, maar zijn volgens The Independent géén optie.

De huidige nummer vijf van de Premier League zag Solskjaer deze week een driejarig contract ondertekenen en wil ook verder met doelman David de Gea: de doelman beschikt over een aflopend contract, maar stelt hoge financiële eisen aan een eventuele nieuwe verbintenis. Hier staat het vertrek van aanvoerder Antonio Valencia tegenover: het contract van de Ecuadoriaan wordt waarschijnlijk niet verlengd na tien jaar trouwe dienst. Ook de dure miskoop Alexis Sánchez lijkt zijn heil elders te mogen zoeken.