Schöne telt zegeningen met Ajax: Vandaag was hij zo verschrikkelijk belangrijk

Schöne telt zegeningen met Ajax: "Vandaag was hij zo verschrikkelijk belangrijk"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 21:30za 20-04-2019 om 21:30

Laatste update: zaterdag 20 april 2019 om 21:33za 20-04-2019 om 21:33

Klaas-Jan Huntelaar was zondag de held en schlemiel van Ajax door binnen vijf minuten te scoren en een rode kaart te pakken. Lasse Schöne vergeeft het hem, maar verwacht na de zege op FC Groningen (0-1) wel een gebaar van de Ajax-spits.

Emile van de Sande
GRONINGEN

"We vergeven het hem als hij zo belangrijk is", aldus Schöne tegen VoetbalPrimeur. In de Ajax-kleedkamer werden wel grapjes gemaakt over Huntelaar. "Ja, hij moet gaan betalen. Ach, je weet wat je aan hem hebt. Hij werkt altijd keihard, is belangrijk en pikt een goaltje mee. Nu pakt hij ook rood, maar dat is maar zo. Vandaag was hij zo verschrikkelijk belangrijk. Het is wel lekker als je zo'n spits op de bank hebt zitten."

Schöne meldt zich zondagochtend voor een uitlooptraining op De Toekomst en gaat vervolgens met zijn kinderen op stap. "Voor PSV ga ik niet zitten. Het is zondag, mooi weer. Na de training ga ik lekker met de kinderen naar het strand, even uitrusten. Ik ga niet op de bank zitten." Op de laatste speeldag wacht De Graafschap-uit voor Ajax. "We moeten het rechtzetten na al die jaren. Het is geen lekkere herinnering."

Check hieronder het hele interview met Lasse Schöne!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws