Van Bommel geniet van uitspraken PSV-spelers: Dat is mooi, zo hoort het

Van Bommel geniet van uitspraken PSV-spelers: "Dat is mooi, zo hoort het"

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 20:46do 25-04-2019 om 20:46

Laatste update: vrijdag 26 april 2019 om 08:43vr 26-04-2019 om 08:43

PSV-trainer Mark van Bommel geniet van de uitspraken van zijn spelers, die in de media roepen dat zij kampioen worden wanneer de resterende wedstrijden worden gewonnen. Ajax is de koploper, maar het vertrouwen op een goede afloop heerst in Eindhoven.

Michal Sadilek zei in Voetbal International dat PSV kampioen is als er nog drie keer wordt gewonnen. "Dat is mooi, zo hoort het", zegt Van Bommel voor het duel met Willem ll voor de camera van FOX Sports. "Of wij dat afspreken? Nee, dat kun je niet afspreken."

"Je kunt wel zeggen: Mark, de resultaten waren niet goed na de winterstop op, daar heb je gelijk in. We spelen vijf keer gelijk en verliezen een keer. Het geloof is altijd aanwezig geweest, vanaf speeldag één, ook al was Ajax favoriet vanaf speeldag één. Dat zijn ze nog steeds, maar het geloof is er wel bij ons."

"Het ligt heel dicht bij elkaar. We hebben voor de winter ongeveer hetzelfde aantal scoringskansen gecreërd, maar niet zoveel gescoord. We kregen minder ballen tussen de paal tegen, maar die gingen erin. Daar heb je mee te maken. Dat moet je doorbreken. De ene keer lukt dat wel en de andere keer niet."

"Soms kom je door een standaardsituatie of een fout op achterstand. Het is wel tekenend dat we pas twee keer verloren hebben. We komen steeds terug in de wedstrijden waarin we achter komen."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Wie wordt er kampioen?

(3937 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws