'Paris Saint-Germain wil serieus werk maken van komst Van de Beek'

'Paris Saint-Germain wil serieus werk maken van komst Van de Beek'

Gepubliceerd: vrijdag 26 april 2019 om 10:10vr 26-04-2019 om 10:10

Laatste update: vrijdag 26 april 2019 om 10:14vr 26-04-2019 om 10:14

Paris Saint-Germain is serieus geïnteresseerd in Donny van de Beek, schrijft L'Equipe vrijdag. Eerder meldden andere Franse media al dat de Ajax-middenvelder een doelwit is voor de Ligue 1-kampioen.

L'Equipe schrijft dat PSG steeds meer geïnteresseerd is in Van de Beek. Met het oog op het volgende seizoen wil de club serieus werk maken van de middenvelder. Volgens de Franse sportkrant is de kans groot dat Van de Beek komende zomer een transfer maakt. Ajax zal hem echter niet voor een schijntje willen verkopen, wat mogelijk een probleem is voor PSG. De club is kapitaalkrachtig, maar wordt in de gaten gehouden door de FIFA en mag alleen maar verantwoorde uitgaven doen.

Paris United, een medium dat dicht op het vuur zit bij PSG, meldde eerder dat SSC Napoli-speler Allan de gedroomde kandidaat is en dat Van de Beek pas in beeld komt wanneer de Braziliaan niet haalbaar blijkt. Volgens L'Equipe is de belangstelling in Van de Beek echter een stuk serieuzer. 

Van de Beek heeft bij Ajax nog een contract tot 2022. Eerder werd hij gelinkt aan clubs als Bayern München en Real Madrid.

Poll

Past Van de Beek in Parijs?

(2276 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws