'Barça-spelers zijn documentaire niet vergeten en willen Griezmann niet'

'Barça-spelers zijn documentaire niet vergeten en willen Griezmann niet'

Gepubliceerd: zaterdag 18 mei 2019 om 11:34za 18-05-2019 om 11:34

Laatste update: zaterdag 18 mei 2019 om 12:17za 18-05-2019 om 12:17

De spelersgroep van FC Barcelona zit niet te wachten op de komst van Antoine Griezmann, meldt Diario Sport zaterdagochtend. Naar verluidt is men nog niet vergeten hoe de Fransman vorig seizoen openlijk flirtte met FC Barcelona, maar op het laatste moment besloot om toch bij Atlético Madrid te blijven.

Datzelfde Atlético Madrid heeft één jaar na dato aangekondigd dat Griezmann volgend seizoen elders te bewonderen zal zijn. De weg naar Camp Nou leek vrij voor de 69-voudig international van Frankrijk, maar de spelers van FC Barcelona lijken dit niet te zien zitten. De gebeurtenissen rondom Griezmann van afgelopen zomer (de Fransman maakte in een documentaire over zichzelf bekend dat hij in Madrid bleef, red.) zijn volgens Diario Sport niet goed gevallen in Catalonië: de spelers zouden van mening zijn dat Griezmann het Barcelona-shirt niet waard is.

De supporters lijken er ook zo over te denken: tijdens de ontmoeting tussen FC Barcelona en Atlético Madrid van 6 april werd de Fransman door het thuispubliek getrakteerd op fluitconcerten. Trainer Ernesto Valverde is volgens RAC1 wél een voorstander van de komst van Griezmann, die met Lionel Messi en Luis Suárez een supertrio voorin moet vormen. De trainer zou intern echter veel weerstand oproepen met deze zienswijze.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws