Real Madrid sluit dramatisch seizoen in stijl af met beschamende thuisnederlaag

19-05-2019 13:53 Laatste update: 13:54
51

Real Madrid heeft het seizoen op een zeer pijnlijke en typische manier afgesloten. In eigen huis ging de ploeg van Zinedine Zidane met 0-2 onderuit tegen Real Betis.

De eerste helft was er niet een voor in de geschiedenisboeken: beide ploegen – die overigens nergens meer om speelden - kwamen moeizaam tot kansen. Met name Real Madrid, met onder meer Mariano Diaz, Federico Valverde en Marcos Llorente in de basis, wist absoluut niet te overtuigen. De 0-0 ruststand was dan ook weinig verrassend.

Na rust ging het niet veel beter voor de thuisploeg. Sterker nog: na een uur spelen was het spits Loren Moron die de club uit Sevilla op voorsprong zette na een strakke voorzet. Een kwartier later was het uitgerekend voormalig Real Madrid-speler Jesé die de wedstrijd besliste door van dichtbij binnen te schieten.

Door de beschamende nederlaag eindigt de topclub uit Madrid op de derde plaats met 68 punten uit 38 wedstrijden.