'Transfersom van 120 miljoen en 450.000 euro per week in Madrid voor Hazard'

'Transfersom van 120 miljoen en 450.000 euro per week in Madrid voor Hazard'

29-05-2019 12:26
48

Real Madrid hoopt Eden Hazard op maandag 3 juni te kunnen presenteren in Santiago Bernabéu. Volgens Spaanse en Engelse is een deal met Chelsea en de Belgische vedette nu écht bijna rond. Hazard gaat bij De Koninklijke een astronomisch salaris verdienen. 

AS en The Sun reppen woensdag over een weeksalaris van liefst 450.000 euro. Dat is een jaarloon van dik 23 miljoen euro. Real-president Florentino Pérez erkende onlangs dat hij Hazard dolgraag naar Madrid wil halen. Met Chelsea is lang gesteggeld over een transfersom. Volgens The Sun gaat de Spaanse grootmacht uiteindelijk zo'n 120 miljoen euro voor Hazard betalen, ondanks het feit dat het contract van de international in 2020 afloopt. 

Wedden

Meer odds

Komend weekend wordt groot nieuws verwacht over Hazard. Eerst komt de pingelaar met Chelsea op woensdagavond nog in actie met zijn huidige club. In Baku staat de Europa League-finale tegen Arsenal op het programma. 

Als alles 'logistiek gezien' meezit, dan hoopt Real volgens AS dat het Hazard aanstaande maandag kan voorstellen aan de achterban. Hij zal zeker niet de laatste zomerversterking zijn. Pérez heeft tevens zijn zinnen gezet op linksback Ferland Mendy (Lyon) en spits Luka Jovic (Eintracht Frankfurt).