Update: 'Real Madrid werkt aan Mendy-deal, maar wacht tot na interlandperiode'

Update: 'Real Madrid werkt aan Mendy-deal, maar wacht tot na interlandperiode'

Gepubliceerd: donderdag 6 juni 2019 om 21:55do 06-06-2019 om 21:55

De transfer van Ferland Mendy is nog niet helemaal van de baan, meldt Marca donderdag. De linksback van Olympique Lyon onderging dinsdag een medische keuring, maar de verwachte witte rook bleef uit.

Olympique Lyon publiceerde later op de avond zelfs een statement waarin het een akkoord met De Koninklijke ten stelligste ontkende. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Marca is een akkoord tussen alle partijen dichtbij, maar moet er eerst nog een tweede medische keuring volgen: Mendy had het voorbije seizoen last van een heupblessure en Real Madrid wil er zeker van zijn dat deze fysieke ongemakken volgend seizoen niet terug zullen keren.

De nummer drie van het voorbije Primera Division-seizoen is al flink actief geweest op de transfermarkt. Rodrygo Goes, Eder Militão en Luka Jovic verbonden zich al aan de Madrilenen, voor een totaalbedrag van 155 miljoen euro. De toptransfer van Eden Hazard wordt naar verwachting op korte termijn beklonken, terwijl ook de namen van Paul Pogba en Christian Eriksen rondzingen in het geruchtencircuit.

Update 21.55: De transfer van Mendy wordt waarschijnlijk pas na de interlandperiode afgerond, meldt RMC donderdagavond. De linksback bereidt zich met de Fransen voor op de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Turkije en Andorra: vertegenwoordigers van Real Madrid reisden naar trainingscentrum Clairefontaine en deden daar al een deel van de medische keuring. De resterende fysieke tests konden niet in Frankrijk uitgevoerd worden en staan gepland voor een latere datum.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws