Go Ahead Eagles legt verloren zoon vast: 'Goed nagedacht over mijn toekomst'

Go Ahead Eagles legt verloren zoon vast: 'Goed nagedacht over mijn toekomst'

Gepubliceerd: donderdag 20 juni 2019 om 17:24do 20-06-2019 om 17:24

Wout Droste keert terug bij Go Ahead Eagles. De verdediger komt over van Heracles Almelo, dat zijn aflopende contract niet verlengde. Droste keert nu terug bij de club waar het allemaal begon.

Droste tekent voor twee seizoenen in De Adelaarshorst. Hij maakte bij Go Ahead zijn debuut in het betaalde voetbal. Dat was in 2008. Via SC Cambuur en Heracles keert hij terug op het oude nest. "Ik heb zin om weer te gaan spelen, en dat ook nog bij een club met een fantastische achterban. Dat is niet om te slijmen, want ik heb het natuurlijk al eerder zelf mogen ervaren", reageert een blije Droste via de officiële kanalen van Go Ahead.

"Ik heb goed nagedacht over mijn sportieve toekomst en Go Ahead Eagles bleek uiteindelijk de beste keuze. Ik ken Paul (technisch manager Bosvelt, red.), ik ken de club en in de gesprekken werd een helder beeld geschetst van de ambities van Go Ahead Eagles. Mooi om daar deel van uit te maken", vervolgt Droste.

"We zijn erg content met de komst van Wout. Hij is een uitstekende verdediger – snel, wendbaar – die ook aanvallend zijn bijdrage kan leveren", reageert Bosvelt zelf. "Verder is Wout een speler met karakter en ervaring, die onze achterhoede verder in balans brengt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

De juiste stap voor Droste?

(740 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws