'FC Groningen deed me een aanbieding, maar daar sprak niet veel waardering uit'

'FC Groningen deed me een aanbieding, maar daar sprak niet veel waardering uit'

02-07-2019 16:41 Laatste update: 16:31
40

Het lijkt er vooralsnog op dat Paul Gladon en FC Groningen uit elkaar gaan. De spits is niet tevreden met de aanbieding die hij van de club gekregen heeft. Gladon werd het afgelopen half jaar gehuurd van Wolverhampton Wanderers.

"FC Groningen heeft me een aanbieding gedaan, maar daar sprak niet veel waardering uit", spreekt Gladon tegenover RTV Noord. De Nederlandse spits liet de afgelopen maanden een goede indruk achter bij Groningen. In veertien duels scoorde hij vijf keer. 

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen deed Gladon een aanbieding. De spits vraagt zich nu af hoe graag de club hem écht wil behouden. "Hier kan ik namelijk niet zoveel mee. Ik verwacht daarom ook niet meer terug te keren bij FC Groningen, ondanks dat ik dat graag gewild had."

Gladon houdt momenteel zelfstandig zijn conditie op peil. Een transfer naar het buitenland is een optie, maar het kan ook zijn dat PEC Zwolle met hem aan de haal gaat. "Ik heb inmiddels met John Stegeman van PEC Zwolle gesproken, hij wil me graag naar Zwolle halen, maar een buitenlands avontuur lijkt me ook wel leuk."

Het contract van Gladon werd een paar maanden geleden ontbonden door Wolverhampton.