Griezmann zet grote stap naar Barça: advocaat meldt zich op bondskantoor

Griezmann zet grote stap naar Barça: advocaat meldt zich op bondskantoor

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 13:28vr 12-07-2019 om 13:28

De transfer van Antoine Griezmann naar FC Barcelona is op een oor na gevild. De advocaat van de aanvaller meldde zich maandag op het hoofdkantoor van La Liga om de overstap in orde te maken, melden diverse Spaanse media.

De advocaat is belast met het afkopen van de transferclausule van 120 miljoen euro. Zodra de bond de lichten op groen zet, kan Barça de komst van Griezmann officieel aankondigen. De transfer hing al enige tijd in de lucht, maar de Catalanen steggelden met Atlético Madrid over de voorwaarden.

Mundo Deportivo meldde donderdag al dat de advocaat van de Fransman de benodigde papieren zou inleveren op het bondskantoor. Barça probeerde lange tijd een deal te sluiten met de Madrilenen om de transfersom in termijnen te betalen, maar daar is geen akkoord over bereikt. De Spaanse kampioen maakt het hele bedrag nu in één keer over. Voor Griezmann ligt een contract voor vijf jaar klaar in Camp Nou.

Griezmann moet nog dit weekend worden gepresenteerd, waarna hij maandag aan kan sluiten bij de selectie van trainer Ernesto Valverde.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Griezmann een versterking voor Barça?

(9507 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws