The Sun: Manchester United ziet bod geaccepteerd worden en breekt wereldrecord

The Sun: Manchester United ziet bod geaccepteerd worden en breekt wereldrecord

Gepubliceerd: zondag 14 juli 2019 om 16:58zo 14-07-2019 om 16:58

Harry Maguire is hard op weg naar Manchester United. Althans, dat meldt boulevardkrant The Sun. Leicester City zou een gigantisch bod uit Manchester hebben geaccepteerd.

United is bereid om dik 89 miljoen euro te betalen voor Maguire. Het is volgens The Sun een bod dat Leicester simpelweg niet kon weigeren. De Engelse kampioen van 2016 zou in eerste instantie 67 miljoen euro ontvangen. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 89 miljoen euro.

The Sun is stellig, want de boulevardkrant claimt ook dat Maguire maandag in Manchester wordt verwacht voor een medische keuring. Als de transfer doorgaat, mag de Engelsman zich de duurste verdediger ooit noemen. Het record staat nu nog op naam van Virgil van Dijk, voor wie Liverpool anderhalf jaar geleden 84 miljoen euro betaalde.

In Engeland is er al maanden veel te doen om de toekomst van Maguire. Hij wordt naast Manchester United ook begeerd door stadgenoot Manchester City. Zondagochtend meldden Engelse media nog dat de 26-jarige international zijn kont tegen de krib zou gooien als Leicester niet meewerkt aan zijn droomtransfer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws