'PSV heeft haast en hoopt binnen één week linkerkant te kunnen versterken'

'PSV heeft haast en hoopt binnen één week linkerkant te kunnen versterken'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 07:05ma 15-07-2019 om 07:05

PSV hoopt binnen afzienbare tijd een extra verdediger voor de linkerkant aan te trekken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De beoogde versterking kan bij voorkeur uit de voeten als linksback en centrale verdediger.

PSV speelt woensdag tijdens de jaarlijkse fandag tegen VfL Wolfsburg en richt daarna het vizier op FC Basel. Volgende week dinsdag staat de eerste ontmoeting met de Zwitsers in de tweede voorronde van de Champions League op het programma. PSV hoopt voor die tijd nog een extra verdediger voor de linkerkant aan te trekken. Namen van kandidaten-versterkingen noemt het Eindhovens Dagblad niet.

Voor de linksbackpositie slaagde PSV erin om Toni Lato te huren van Valencia. Hij is de opvolger van de naar Manchester City teruggekeerde Angeliño. Achter Lato zit alleen Steven Theunissen van Jong PSV, terwijl Nick Viergever als linker centrale verdediger ook weinig concurrentie heeft.

Gutiérrez en Pereiro
Erick Gutiérrez en Gaston Pereiro keren na een korte vakantie terug bij PSV. De Mexicaan en Uruguayaan waren deze zomer actief op respectievelijk de Gold Cup en Copa América. Guti raakte tijdens het toernooi geblesseerd, maar is inmiddels volledig hersteld. De vraag is hoe lang Pereiro nog in Eindhoven speelt. PSV wil hem graag verkopen, omdat zijn contract volgend jaar afloopt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws