'De Ligt meldt zich dinsdag bij Juventus, Italianen melden lagere transfersom'

'De Ligt meldt zich dinsdag bij Juventus, Italianen melden lagere transfersom'

Gepubliceerd: maandag 15 juli 2019 om 09:10ma 15-07-2019 om 09:10

Matthijs de Ligt wordt maandag in Turijn verwacht. Dat melden diverse Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia en Tuttosport. Ajax verkoopt de negentienjarige verdediger voor een miljoenenbedrag aan Juventus.

De intensieve onderhandelingen tussen Juventus, Ajax en het kamp-De Ligt zijn rond, waardoor niets een transfer nog in de weg staat. De Ligt vliegt maandag in een privéjet naar Turijn en zal dinsdag na een goede nachtrust medisch gekeurd worden in het J-Medical Centre.

Afgelopen weekend meldde De Telegraaf dat Ajax ongeveer 75 miljoen euro ontvangt, maar in Italië wordt gespeculeerd over een lagere transfersom. Juventus betaalt naar verluidt 65 miljoen euro plus bonussen. De Ligt en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn persoonlijk al akkoord.

In Turijn ligt een vijfjarig contract klaar voor De Ligt. Hij gaat een slordige twaalf miljoen euro per jaar verdienen. Volgens El Mundo Deportivo ondernam FC Barcelona nog tevergeefs een laatste poging voor De Ligt. Juventus troeft naast Barça ook Paris Saint-Germain af.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws