Telegraaf: Feyenoord bereid om lang te wachten op topman uit Alkmaar

Telegraaf: Feyenoord bereid om lang te wachten op topman uit Alkmaar

Gepubliceerd: donderdag 18 juli 2019 om 07:17do 18-07-2019 om 07:17

Laatste update: donderdag 18 juli 2019 om 07:29do 18-07-2019 om 07:29

Mocht Robert Eenhoorn al vòòr 2020 beschikbaar zijn en de overstap (willen) maken naar De Kuip, dan is dat voor Feyenoord 'een bonus'. De Telegraaf schrijft dat donderdag. Eenhoorn, Feyenoord-man in hart en nieren en al jaren gerespecteerd algemeen directeur bij AZ, is topkandidaat om Jan de Jong op te volgen. 

Feyenoord houdt echter serieus rekening met het feit dat Eenhoorn niet per direct beschikbaar is. Mogelijk moet de Rotterdamse grootmacht minstens tot volgend jaar wachten. 'Lukt het om hem eerder los te weken, dan is dat een bonus', meldt de ochtendkrant. 

Het afscheid van Jan de Jong op woensdagmiddag kwam voor betrokken partijen blijkbaar niet als een enorme verrassing. In de voorbije maanden was 'een sterk verschil van mening' ontstaan met de raad van commissarissen en Vrienden van Feyenoord over de koers die de nummer drie van de Eredivisie moet en gaat varen. 

Vergaloppeerd
De wensen en ambities van de RvC en de Vrienden van Feyenoord botsten blijkbaar met het behoudende beleid van De Jong, die 'wars is van nieuwe investeerders of inmenging van derden'. Daarbij: 'De Jong heeft zich ook een aantal malen vergaloppeerd door zich te veel uit te spreken over voetbalzaken. Hij zegt verstand te hebben van voetbal, maar had dit beter kunnen overlaten aan de professionals. Het heeft binnen de club niet bijgedragen aan een groter respect voor De Jong.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws