'PSV heeft met het vertrek van Luuk de Jong veel ingeleverd'

'PSV heeft met het vertrek van Luuk de Jong veel ingeleverd'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 10:34ma 22-07-2019 om 10:34

Ricky van Wolfswinkel vindt het lastig inschatten hoe PSV ervoor staat. De aanvaller van FC Basel is van mening dat de Eindhovenaren met het vertrek van Luuk de Jong flink ingeleverd hebben.

"Het is lastig inschatten, omdat ik niet weet hoe goed PSV nu is", aldus Van Wolfswinkel over de kansen van zijn ploeg tegen PSV. "Ze hebben met het vertrek van Luuk de Jong veel ingeleverd. Hij was toch de kapstok van het elftal. Mark van Bommel kennende zal PSV niet opeens heel anders gaan spelen, maar waar nu echt de kracht en zwaktes liggen, is nog even gissen. Ons voordeel is dat we al een competitieduel hebben gespeeld. We zitten meer in het ritme en de overtuigende zege van vrijdag heeft ons vertrouwen gegeven. Ik denk dat het fiftyfifty zal zijn."

Van Wolfswinkel vindt het leuk om terug te keren in Nederland. "Toen deze wedstrijd uit de loting rolde, kreeg ik direct allerlei berichtjes vanuit Nederland. Het is leuk om weer hier te spelen. Vorig jaar in de voorronde van de Europa League tegen Vitesse, nu tegen PSV. De UEFA denkt bij de loting ook aan mijn familie en vrienden, haha."

De eerste wedstrijd tussen PSV en FC Basel wordt dinsdagavond afgewerkt in Eindhoven. Een week later volgt de return in Zwitserland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws