Feyenoord reageert op commotie: 'Uitgangspunt dat Feyenoord van Feyenoord blijft'

Feyenoord reageert op commotie: 'Uitgangspunt dat Feyenoord van Feyenoord blijft'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 13:18ma 22-07-2019 om 13:18

Feyenoord heeft een reactie gegeven op de commotie die is ontstaan over berichten dat de club zou onderhandelen met een Amerikaanse investeringsmaatschappij. De Rotterdammers verklaren dat het uitgangspunt is dat 'Feyenoord van Feyenoord blijft'. 

Dat laat een woordvoerder van Feyenoord weten aan RTV Rijnmond. "Ik kan slechts in algemene zin zeggen dat we voortdurend praten met partijen die Feyenoord financieel en sportief verder zouden kunnen helpen. Het gaat in die gesprekken altijd over rendement, zeggenschap en zekerheid. Waarbij het uitgangspunt altijd is dat Feyenoord van Feyenoord blijft", aldus de zegsman. 

"Concreet is er op dit moment niks te melden. Als dit wel zo is, dan laten we dat weten. Zolang dat niet het geval is, gaan we uiteraard niet in op namen, verhalen of geruchten", vervolgt de woordvoerder.

Het Algemeen Dagblad schreef zondagavond dat de Rotterdammers achter de schermen druk bezig zijn om een Amerikaanse investeerder binnen te halen. Met de miljoenen die daarmee binnen zouden worden gehaald, zou de club de aanval willen openen op Ajax en PSV.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws