Update: Na Heracles maakt ook Vitesse indruk tegen Bayer Leverkusen

Update: Na Heracles maakt ook Vitesse indruk tegen Bayer Leverkusen

28-07-2019 18:55 Laatste update: 18:50
71

Heracles Almelo heeft zich van zijn beste kant laten zien. De ploeg van trainer Frank Wormuth won op het trainingscomplex van Bayer Leverkusen met 3-4 van het team van Peter Bosz. De overwinning was imponerend, want de Duitsers speelden met flink wat vaste basisspelers. 

Leverkusen, dat zondagmiddag ook nog tegen Vitesse zal spelen, trad aan met veel basisspelers. Daar waren de Heraclieden niet van onder de indruk, want na ruim tien minuten spelen opende Silvester van der Water na een slim tikje van Cyriel Dessers de score. Nadat Leon Bailey, de Jamaicaanse vleugelflitser van het team van Peter Bosz, de paal raakte verdubbelde Heracles de score. Mauro Junior rondde een solo af met een schuiver in de verre hoek.

Wedden

Meer odds

Na de pauze leek de Duitse formatie orde op zaken stellen door treffers van Paulinho en Bailey, maar wederom beet Heracles van zich af. Ditmaal verzorgde Mauro Junior de assisst, waarna Dessers het klusje klaarde en voor 2-3 zorgde. In de slotfase ging het duel op en neer en was het Adrian Szöke, de nieuwe Servische middenvelder van de club uit Almelo, die het duel in het slot gooide. De 3-4, een strafschop van Lucas Alario, kwam te laat voor Bosz en de zijnen.

Update 18.55: Na de knappe zege van Heracles heeft ook Vitesse een verdienstelijk resultaat geboekt tegen Leverkusen. Het oefenduel, dat kort volgde op het eerste oefenduel van zondag, eindigde in een remise: 1-1. Max Clark opende de score namens Vitesse, Sven Bender tekende in de eerste helft voor de eindstand. Leverkusen trad met grote namen als Kai Havertz, Kevin Volland en Karim Bellarabi aan.