Guess who's back: De Derde Helft terug op VoetbalPrimeur voor nieuw seizoen

Guess who's back: De Derde Helft terug op VoetbalPrimeur voor nieuw seizoen

05-08-2019 08:00 Laatste update: 15:10
12

We mogen weer: VoetbalPrimeur en De Derde Helft, dé podcast van de Eredivisie, slaan ook dit seizoen de handen ineen. Nu de Eredivisie eindelijk is begonnen, zijn weer alle afleveringen van de show via VoetbalPrimeur en de bekende podcastplatforms te beluisteren.

De rentree van De Derde Helft gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij: de gasten van het voorbije seizoenen maken in onderstaande nog maar eens duidelijk hoeveel zin (of niet) ze erin hebben.

De Derde Helft is geen standaard voetbalpraatprogramma, maar eentje waar je het gevoel hebt alsof je nog steeds in de kleedkamer van je voetbalteam zit. Aan de hand van presentator Titus, nemen Snijboon, de broers Gijs en Tim samen het Eredivisie-weekend door.

Dit doen ze op geheel eigen wijze: snelle rubriekjes, sterke analyses en slappe humor. Ook schuift er regelmatig een spraakmakende gast aan bij de vrienden. Zo brachten onder meer Sjaak Swart, Pelle Clement, Daan Boom en Fresia Cousiño Arias al een bezoek aan de studio. Ook is er ruimte voor jouw vragen, die behandeld worden in de podcast.

De nieuwe afleveringen van De Derde Helft zijn elke maandagochtend te beluisteren via de bekende podcastplatforms en VoetbalPrimeur. Voor nu: veel plezier bij het luisteren van de nieuwste aflevering.

Beluister hier op Apple Podcast
Beluister op Spotify

De afleveringen zijn op alle podcastplatformen te horen!