Feyenoord troeft 'veel clubs' uit Premier League en Bundesliga af: 'Vlammen'

Feyenoord troeft 'veel clubs' uit Premier League en Bundesliga af: 'Vlammen'

09-08-2019 15:42
122

Hij kon naar de Premier League en Bundesliga, maar Rick Karsdorp speelt dit seizoen in het shirt van Feyenoord. De 24-jarige rechtsback is klaar om in actie te komen voor de Rotterdamse club.

"Als de trainer wil dat ik speel, dan speel ik. Ik ben fit en klaar om weer te vlammen", laat Karsdorp weten aan het Algemeen Dagblad. Hij zit zondag bij de wedstrijdselectie als Feyenoord op bezoek gaat bij sc Heerenveen. Vrijdagochtend trainde Karsdorp voor het eerst mee. "Heerlijk om weer terug te zijn, dit voelt heel vertrouwd."

Deze week kwam zijn terugkeer bij Feyenoord rond. De Rotterdammers huren hem van AS Roma. "Er waren veel clubs die me wilden huren. Uit de Bundesliga en de Premier League onder meer. Maar als Feyenoord komt, wil je natuurlijk maar één ding: terug naar Rotterdam." Het is niet bekend welke clubs uit Engeland en Duitsland voor hem in de markt waren.

Karsdorp gaat ervan uit dat Feyenoord kan meedoen om het kampioenschap. "Het is heel simpel. Ajax en PSV zullen nu en dan ook hun puntjes verspelen. We moeten ons niet bij voorbaat neerleggen bij een derde plaats op de ranglijst. Je moet altijd voor het hoogste gaan."