'Streep door Feyenoord-rekening: Betis meldt zich met 12 miljoen in Argentinië'

'Streep door Feyenoord-rekening: Betis meldt zich met 12 miljoen in Argentinië'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 07:48vr 16-08-2019 om 07:48

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 09:55vr 16-08-2019 om 09:55

Feyenoord lijkt stevige concurrentie vanuit Spanje te krijgen in de strijd om Adolfo Gaich. Volgens diverse Spaanse en Argentijnse media wil Real Betis Sevilla de twintigjarige spits van San Lorenzo, die afgelopen weekend nog aan Feyenoord werd gelinkt.

Gaich is op de radar van de Andalusiërs verschenen, melden onder meer El Desmarque, Mundo Deportivo en het Argentijnse Olé. Volgens Varsky Sports gaat de nummer 10 van het vorige Primera División-seizoen zelfs op korte termijn een bod van twaalf miljoen euro neerleggen bij San Lorenzo.

Feyenoord lijkt zonder de hulp van externe investeerders niet aan dit bedrag te kunnen tippen en moet vermoedelijk een streep zetten door de mogelijke komst van Gaich. De Rotterdammers zijn al langere tijd op zoek naar een spits, nu Nicolai Jörgensen voorlopig niet inzetbaar is. Ricky van Wolfswinkel was ook nadrukkelijk in beeld, maar blijkt met een aneurysma te kampen en kan minstens een half jaar niet spelen.

De Rotterdammers zullen naar alle waarschijnlijkheid door moeten schakelen in de zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider. Tijdens de afgelopen wedstrijden fungeerde Steven Berghuis als gelegenheidsspits.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Feyenoord een nieuwe spits halen?

(4109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws