Waterman moet Ajax-tweeluik vanuit de dug-out bekijken: 'Superzuur, baal ik van'

Waterman moet Ajax-tweeluik vanuit de dug-out bekijken: 'Superzuur, baal ik van'

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 17:32ma 19-08-2019 om 17:32

De inmiddels 35-jarige Boy Waterman kijkt uit naar het Champions League-treffen tussen zijn club APOEL Nicosia en Ajax. De doelman verwacht dat Ajax zomaar eens een lastige dinsdagavond kan beleven op Cyprus.

De temperatuur op Nicosia schommelt al heel de week rond de dertig graden. "Het wordt warm. Dat is echt wel een dingetje", vertelt Waterman aan de NOS. "Wij zijn er redelijk aan gewend. Dat is ons voordeel." De regerend kampioen van Cyprus heeft veel respect voor de halve finalist van vorig seizoen. "En nog onterecht uitgeschakeld ook, denk ik. Maar wij kunnen het elke tegenstander moeilijk maken. Wij willen altijd wel voetballen. En als dat niet gaat, zit er altijd wel veel strijd in het team", kondigt Waterman aan.

De voormalig sluitpost van onder meer sc Heerenveen, AZ en PSV zal zelf niet in actie komen tijdens het tweeluik, mits er geen gekke dingen gebeuren: de Sloveense nieuwkomer Vid Belec won de concurrentiestrijd onder de lat. "Superzuur. Daar baal ik wel ontzettend van. Maar dat zijn dingen die gebeuren in het leven. Het is wat het is."

APOEL en Ajax trappen dinsdagavond om 21.00 uur af. De return in Amsterdam is acht dagen later en begint ook om 21.00 uur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Ajax het karwei afmaken tegen APOEL Nicosia?

(10791 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws