Dzeko dient Karsdorp van repliek: 'Makkelijk om te praten als je weg bent'

Dzeko dient Karsdorp van repliek: 'Makkelijk om te praten als je weg bent'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 23:03wo 21-08-2019 om 23:03

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 23:20wo 21-08-2019 om 23:20

Rick Karsdorp heeft geen goede sier gemaakt bij AS Roma. De huurling van Feyenoord vertelde in een interview met Voetbal International dat hij schrok van de slechte sfeer op de trainingen. Edin Dzeko is het daar niet mee eens.

Karsdorp miste in Rome de connectie met zijn teamgenoten. "Er zijn trainingen bij dat je met niemand praat, iedereen doet zijn eigen ding. Het is heel erg op jezelf gericht, individueel. Toen ik net bij Roma was, schrok ik echt. Is dit nou de sfeer?", liet hij weten aan VI.

De uitspraken van Karsdorp zijn Dzeko ter ore gekomen. "Het is jammer, maar ik heb voormalige spelers van AS Roma bepaalde dingen zien zeggen over de trainingen bij de club", reageert de spits op het officiële clubkanaal. "Ik vind: als je iets wilt zeggen, moet je het zeggen als je hier bent en niet als je weg bent. Het is stuk makkelijker om te praten als je al weg bent."

Karsdorp keerde onlangs terug bij Feyenoord, dat hem huurt van Roma. Ruim twee jaar geleden verhuisde hij voor zestien miljoen euro naar Italië. Een groot succes werd zijn verblijf in Italië niet. Hij werd achtervolgd door blessureleed en speelde slechts vijftien wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws