FC Utrecht meldt terugkeer van Ramselaar: 'Vertrokken als een publiekslieveling'

FC Utrecht meldt terugkeer van Ramselaar: 'Vertrokken als een publiekslieveling'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 09:08za 24-08-2019 om 09:08

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 09:20za 24-08-2019 om 09:20

Bart Ramselaar is terug bij FC Utrecht. De Domstedelingen nemen de middenvelder over van PSV, zo melden beide clubs via de officiële kanalen.

Ramselaar verkaste in de zomer van 2016 naar PSV, maar slaagde er in Eindhoven nooit in een basisplek te veroveren. Vorig jaar gingen er al geluiden dat Ramselaar zou vertrekken, maar toen kwam het er niet van. Nu is duidelijk dat Ramselaar terugkeert bij FC Utrecht. "Bart Ramselaar komt weer thuis, en dat voelt voor beide partijen erg goed", aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de website van FC Utrecht.

"Hij komt uit deze regio, doorliep onze jeugdopleiding en is vertrokken als een publiekslieveling. Natuurlijk zijn we hem geen moment uit het oog verloren. We kennen Bart’s voetballende kwaliteiten en zijn er trots op hem als aanwinst van FC Utrecht te mogen presenteren", vervolgt Zuidam.

Ramselaar heeft bij FC Utrecht een contract getekend tot medio 2022. In het contract is ook een optie opgenomen om het contract met nog een jaar te verlengen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws