'PSV vraagt niet de hoofdprijs en probeert oplossing te vinden voor overbodig duo'

'PSV vraagt niet de hoofdprijs en probeert oplossing te vinden voor overbodig duo'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 21:56za 24-08-2019 om 21:56

PSV probeert voor het sluiten van de transfermarkt nog een nieuwe club te vinden voor Trent Sainsbury en Derrick Luckassen. Trainer Mark van Bommel heeft het duo niet meer nodig door de aanwezigheid van Daniel Schwaab en Timo Baumgartl.

Volgens het Eindhovens Dagblad zal PSV zeker niet de hoofdprijs vragen voor Sainsbury. De 27-jarige Australiër streek transfervrij neer in het Philips Stadion en heeft nog een contract voor twee seizoenen. PSV probeert te helpen bij een oplossing, maar afgelopen week pakte nog geen club door. Dat gebeurde ook niet voor Luckassen, die zelfs nog drie jaar vast ligt.

De mandekker werd in 2017 voor vijf miljoen euro overgenomen van AZ. Zijn rol leek al enige tijd uitgespeeld, maar begin dit seizoen stond Luckassen in de basis na een sterke voorbereiding. De Duitsers Schwaab en Baumgartl maken hem nu alsnog overbodig.

PSV rekent afgezien van het tweetal niet meer op uitgaande transfers. De transfermarkt sluit in de meeste landen over negen dagen, op 2 september.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws