Ballenjongen maakt NAC-fans gek, gaat viral én krijgt berisping: 'Signaal afgeven'

Ballenjongen maakt NAC-fans gek, gaat viral én krijgt berisping: 'Signaal afgeven'

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 13:09di 27-08-2019 om 13:09

De sfeer zat er vrijdagavond goed in tijdens NAC Breda-SC Cambuur, blijkt uit een veelbekeken Dumpert-video die tijdens de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd gemaakt werd. De Bredase fans proberen om een bal het stadion rond te gooien en worden daarbij geholpen door een enthousiaste ballenjongen.

Steeds wanneer de bal weer op het veld belandde, kwam de ballenjongen in actie en begon het spelletje opnieuw. Een oplettende NAC-supporter legde vast hoe de dertienjarige jongen uitgroeide tot de held van de B-Side, de fanatieke aanhang van de Bredanaars. De beelden belandden op Dumpert, werden bijna 200 duizend keer bekeken en konden rekenen op ruim 2500 'kudos'.

NAC was echter niet zo blij met de video en heeft – uit vrees voor een berisping van de KNVB – gesproken met de ballenjongen, bevestigt een woordvoerster van de club aan BN DeStem. "Dit gedrag is begrijpelijk van een jochie van 13, want de sfeer in het stadion is goed en hij is onder de indruk. Maar om zulke acties te voorkomen, moet je toch een signaal afgeven naar de rest", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws