Cillessen verbaast Mulder met uitspraken: 'Vond dat het iets over hem zei'

Cillessen verbaast Mulder met uitspraken: 'Vond dat het iets over hem zei'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 21:12zo 15-09-2019 om 21:12

Jasper Cillessen vertelde in een interview met Ziggo Sport dat hij het niet erg vindt om tien jaar lang bij Valencia te spelen. Is de 30-jarige Cillessen eigenlijk wel ambitieus genoeg? Die vraag wordt gesteld bij Rondo op Ziggo Sport.

Youri Mulder vraagt zich af welke plannen Cillessen met zichzelf heeft. "Je zou ook kunnen zeggen dat Valencia een schitterende club is, maar het een tussenstap naar een topclub in Europa is. Zo goed is hij wel, denk ik", zegt Mulder bij Rondo.

"Maar hij zegt dat hij er niets op tegen heeft om daar tien jaar te zitten. Valencia een topclub? Ik heb het over Real Madrid of Manchester United. Toen ik het hoorde vond ik dat het iets over hem zei. Ik bedoel het positief. Als hij zegt dat hij daar tien jaar wil spelen, valt daar iets voor te zeggen. Dat valt te prijzen."

Voormalig keeper Ronald Waterreus vraagt zich af of Cillessen iedere week goed kan presteren. "Altijd als Barcelona hem nodig had was hij er en speelde hij goed, maar ik heb me ook weleens afgevraagd of hij dat elke week kan. Dat kan hij nu laten zien. Hij heeft een beetje z'n uitstraling tegen. Ik herinner me de laatste interland voor de zomerstop waarin hij een foutje maakte. Mensen fluisterden hem in wat er gezegd werd. Dat was echt een ding voor hem. Dan denk ik: luister, als je zo'n keeper bent maak je een fout en ga je gewoon lekker verder."

"Hij is heel erg sfeergevoelig en een man van de familie", zegt commentator Sierd de Vos. "In Barcelona kocht hij meteen een huis voor zijn ouders. Nu heeft hij twee van die huizen gekocht in Valencia. Hij wil familie om zich heen hebben, want aan hen heeft hij te danken dat hij nu een topkeeper is."

Poll

Kan Cillessen naar de top?

(5368 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws