'Ik denk dat PSV een beetje hetzelfde gaat spelen, misschien zetten ze even druk'

'Ik denk dat PSV een beetje hetzelfde gaat spelen, misschien zetten ze even druk'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 10:28wo 18-09-2019 om 10:28

PSV gaat tegen Ajax 'een beetje hetzelfde spelen als Lille'. Dat verwacht Joël Veltman. Ajax won dinsdagavond met 3-0 van de Fransen. Aanstaande zondag staat in het Philips Stadion de kraker tussen de twee Eredivisie-grootmachten op het programma. 

Ajax gaat sowieso een pittig middagje tegemoet in Eindhoven, stelt Veltman in gesprek met De Telegraaf"Ik denk dat PSV een beetje hetzelfde gaat spelen als Lille. Ze spelen thuis, dus misschien gaan ze even druk zetten", denkt de verdediger. "Maar daarna zullen ze denk ik een beetje inzakken en de snelle aanvallers aan het werk zetten."

Veltman kreeg tegen Lille een plek in het centrum van de defensie van trainer Erik ten Hag. Een paar dagen eerder, thuis tegen sc Heerenveen, stond de routinier nog opgesteld als back. "Is de trainer gek als hij mij uit het centrum van de verdediging haalt? Nou, dat weet ik niet. Ik kan me ook wel eens een wedstrijd tegen PSV herinneren dat ik als rechtsback tegenover Lozano stond. En volgens mij deed ik het laatst in die wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal ook best aardig als rechtsback."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoe eindigt PSV-Ajax zondag?

(12654 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws