Update: Stam: 'We gaan zo verder kijken of hij erbij is tegen AZ'

Update: Stam: 'We gaan zo verder kijken of hij erbij is tegen AZ'

Gepubliceerd: woensdag 25 september 2019 om 11:10wo 25-09-2019 om 11:10

Nicolai Jörgensen is pas net terug bij Feyenoord, maar lijkt opnieuw in de lappenmand te zijn beland. De Eredivisie-topscorer van 2016/2017 is maandagmiddag geblesseerd uitgevallen bij een duel van Jong Feyenoord.

Jörgensen stond in de basis tijdens het competitieduel met Jong sc Heerenveen, maar moest na een kwartier al naar de kant. Uit de door Feyenoord gedeelde beelden blijkt dat het om een blessure aan de ribbenkast gaat, opgelopen tijdens een duel. Hoe ernstig deze blessure is, zal nog moeten blijken.

Tijdens zijn vorige drie seizoenen in Rotterdamse dienst stond Jörgensen al regelmatig buitenspel. De start van het huidige seizoen moest hij missen vanwege een knieblessure. Jörgensen maakte tegen ADO Den Haag zijn rentree in het eerste elftal en viel ook in tijdens het Europa League-duel met Rangers FC van donderdagavond.

De ziekenboeg van Feyenoord was net aan het leegstromen, maar wordt nu mogelijk weer bezocht door de Deense spits. Sven van Beek is verder de enige langdurig geblesseerde Feyenoorder: de centrale verdediger liep tijdens de voorbereiding een enkelblessure op en kwam dit seizoen nog niet in actie.

Update: Tijdens een persconferentie in aanloop naar Feyenoord-AZ heeft Jaap Stam laten weten dat er een vraagteken achter de naam van Jörgensen staat. "Nico heeft last van zijn ribben", zei de trainer. "We gaan zo verder kijken hoe hij er voor staat en of hij erbij is." Feyenoord trapt donderdagavond om 20.00 uur af in De Kuip. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws